מה תלבשו למסע בזמן?

תלבושות לאורך ההיסטוריה

חיפוש

הקרנת טרום בכורה של זרה: דם מדמי

sign7
Bomb premier reading

העונה השמינית והאחרונה בסדרה "זרה" תשודר כנראה רק בתחילת 2026. בינתיים מגיעה מנת ניחומים, ואולי התמכרות חדשה. "דם מדמי" היא סדרת פריקוול, שתציג את סיפורי האהבה של הוריהם של ג'יימי וקלייר. חברת "יס" הגרילה בין עוקביה כרטיסים להקרנת טרום-בכורה של הפרק הראשון, ואפילו פינקה אותנו בחולצות. לא ויתרתי על ההזדמנות להגיע להקרנה בתלבושת היסטורית מלאה שתפרתי לעצמי בהשראת "זרה" כבר לפני כמה שנים.

הכנתי כרטיסי ביקור עם קוד סריקה המוביל לאתר הזה, וגם ספר שאוכל להחזיק ביד עם אותו קוד סריקה, למקרה שתהיה לי הזדמנות לספר על האתר הזה ועל ההרצאות שלי. הפרק היה מלהיב, והצליח לשחזר את ההתלהבות מהעונה הראשונה של "זרה".

אהבת את המאמר? אפשר לשתף מכאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם

מכתב משדה הקרב

אחד מגיבורי הסדרה "זרה: דם מדמי" הוא סגן הנרי ביצ'ם, לעתיד אביה של קלייר המככבת ב"זרה" ובספרי "נוכריה" מאת דיאנה גבלדון. בפרק השני של "דם

להמשך קריאה »

יהלומים (סרט, 2024)

סרט חדש ומומלץ, באדיבות חברתי שירלי פינצי לב, המרצה על ספרות איטלקית. במאי קולנוע אוסף סביבו את שחקניותיו האהובות – אלו שעבד איתן ואלו שאהב.

להמשך קריאה »